Mándli Optika keretválasztási tippei:

  • Új szemüveg választásakor az esztétika és a funkcionalitás egyaránt lényeges tényezők.
  • A jól kiválasztott szemüvegkeret öltöztet, nagymértékben befolyásolja a viselőjéről kialakított képet!
  • A szemüveglencse dioptriája és anyaga mellett figyelembe kell venni, hogy állandó használatra, vagy alkalmi viseletre készül a szemüveg.
  • A forma és szín mellett ügyelni kell a szárhossz és az orrnyereg méretére is, hogy ne csúszkáljon, és ne hagyjon nyomot a szemüveg az arcon.
  • Napjainkban a fémallergia is egyre több embernek okoz problémát, így keret választásakor ezt is szem elött kell tartani.

Forgalmazott szemüvegkeret márkáink

Pull&Bear, Mango, Calvin Klein, Ana Hickmann, Hugo Boss, Polaroid, Bulget, Tommy Hilfiger, Lacoste, Ted Baker, Inflecto, Pepe Jeans, Yuniku

Pull and Bear-t 1991-ben alapította Amancio Ortega Gaona. Eredetileg csak férfi termékeket kívánt gyártatni. Jelmondata a következő volt: fashion, price and quality, ami magyarul annyit jelent: divat, ár és minőség.
Ezen fontos irányelvek a szemüvegkereteknél is megjelennek.

Mango-t 1984-ben alapították. A spanyol tervezésű szemüvegeknél azonnal feltűnik a tökéletes formavilág és a különleges színek. A Mango segítségével megmutathatod, hogy haladsz a divattal.

Calvin Klein a világ egyik vezető divattervezési és marketing stúdiója. Mottójuk: „Calvin Klein, or nothing at all” – „Calvin Klein, vagy semmi”
A szemüveg kollekcióikat erős amerikai történelmi gyökerek ihletik és továbbra is a modern provokátor irányt célozzák.

A GO Eyewear Group olyan szemüvegeket gyárt és fejleszt, amelyek a design, a technológia és a minőség szinonimájaként szolgálnak az egész világon! Ilyen márka az Ana Hickmann is. Kifinomultság és exkluzivitás! Kortárs design, egyedi színek, világelső Mazuchelli acetát! Egyedülálló duo technológia. 

A Hugo Boss az egyike a leghírhedtebb neveknek a divat világában. A Hugo Boss szemüvegmárka az elegáns esztétikát és az innovációt jelenti. A kollekció okosan kombinálja a high-tech anyagokat kidolgozott részletekkel, hogy kényelmes viseletet és funkcionalitást biztosítson. Majdnem egy évszázada testesíti meg mind a klasszikus mind a modern divatot.

Bulget OCCHIALI tervezői figyelmet fordítanak  arra, hogy megfeleljenek azon férfiak és nők ízléseinek egyaránt, akik a könnyű, laza mégis elegáns és stílusos szemüvegeket kedvelik. A márkára a klasszikus és a retro modellek jellemzőek modern vonalvezetéssel.

A Tommy Hilfiger szemüvegkeretek az egyik legnépszerűbb prémiumkategóriás világmárkák közé tartoznak. A márka az amerikai stílust követi -sportos, laza, lezser elegancia-, amely megtalálható a szemüvegkeretekben. A márkára jellemző piros, kék és fehér logójával ellátott keretekből bárki kedvére válogathat.

A Lacoste alapértékei a nyugodtság, egyszerűség és a játékos szelleme. A Lacoste egy fantasztikus teniszjátékos, René Lacoste legendája, aki utánozhatatlan temperamentuma és kitartása miatt a „Krokodil” nevet kapta. A Lacoste divatvonala a szemüveg- és napszemüveg kollekcióiban a hagyományos márkajegyeken, a kényelmen, a természetes elegancián, és a sportos életvitelen alapul.

Ha Ted Baker szemüvegkeretekről röviden kellene leírást adnunk, akkor így jellemeznénk: “Dinamikus Lifestyle Termékpaletta”. Piaci jelenléte 1988 óta számottevő az otpikai piacon is.

Az Infelcto márka az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a magyar piacon. Minden évben a legújabb trendeket követve jelennek meg modelljeik.

A Pepe Jeans – az 1973-as alapítása óta – a világ egyik leggyorsabban növekvő denim (farmer)- és alkalmi ruházati márkájának számít. A csúcsminőségű „memóriás” alapanyagból készült optikai keretek igazán könnyűek és formatartóak!

A Yuniku világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege. A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcformájának és vizuális igényeinek megfelelően kerül legyártásra. Szombathelyen CSAK nálunk!