Ön egyedi! Egyedi arcformával, arcvonásokkal és érzelmekkel. Fejezze ki önmagát!

Miért válassza a Yuniku-t?

A Yuniku jelentése japánul: egyedi.
A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege. A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcformájának és vizuális igényeinek megfelelően kerül legyártásra.

Szombathelyen és 80km-es környékén csak optikánkban!

Miben más, mint a hagyományos szemüvegkeretek? - Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítés!

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

A Yuniku teljes mértékben az Ön látását helyezi a középpontba. E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az Ön egyedi vizuális igényeinek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet.

Először élvezheti az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

Hogyan jön létre a 3D nyomtatású szemüveg?

Arcszkennelés során rögzítésre kerülnek az Ön arcvonásbeli adottságai.Ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen az Ön arcához, és lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus kiválasztását is.

A Yuniku alkalmazás használatával összegyűjtjük az Ön vizuális és életstílusbeli igényeivel kapcsolatos adatokat, amelyeket figyelembe veszünk a megfelelő látómezők kikalkulálásakor.

A következő lépésben ki kell választania a megfelelő modellt a meglévő keretkollekcióból. Kiválaszthatja az Ön stílusához tökéletesen illő keretformát, színt és mintázatot.

A Yuniku a Hoya prémium kategóriás szemüveglencséivel kapható. Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő lencsetípust (alapanyag, színezés, felületkezelés).

A folyamat során Ön meg is tekintheti magát a képernyőn az egyedi tervezésű Yuniku szemüvegében.

A megrendelés elküldése után az Ön egyedi vizuális igényeinek és lencseparamétereinek figyelembevételével, 3D nyomtatással készítjük el a keretet. A lecsiszolt lencsék keretbe illesztését követően, Ön kézhez kapja a tökéletesen személyre szabott Yuniku szemüvegét!

A kollekció

A Yuniku egyedi keretek, színek és felületkezelések széles választékát kínálja Önnek. Ezek pedig a Hoya prémium Yuniku egyfókuszú, progresszív és beltéri szemüveglencséivel kerülnek kialakításra.

Ørgreen + Yuniku

Az Ørgreen bemutatja a 6 különböző színben elérhető, 12 modellből álló kollekcióját, amely a legmodernebb 3D nyomtatási technológiával készül: olyan személyre szabott keretek, amelyek bármilyen arcformához és életstílushoz illeszkednek. A hozzáadott dizájn kulcseleme a Materialise és a Hoya Vision Care Vállalat által közösen fejlesztett, egyedülálló platform, a Yuniku.

További modellek

Yuniku

A 11 színben elérhető, 15 modellből álló kollekció teljes mértékben kihasználja a technológia, az alapanyag és a keretforma által nyújtott előnyöket

További modellek

Cabrio

A divatos, de egyedi megoldásokat keresi? A 3D nyomtatással készülő Yuniku Cabrio kollekció játékos részletekkel és ergonómiai kialakítással teszi tökéletessé az Ön egyedi stílusát! A kollekció 7 modellje 5 különböző színben elérhető.

További modellek

UNITi

Időtálló tervezés, egyedi, elegáns megjelenéssel. Egyedülálló kollekció Bieke Hoet tervezésében, mely egyesíti a 3D-s nyomtatású szemüveg és a titánium szárak különleges előnyeit.

A Yuniku történetében most először kerül fém alapanyag felhasználásra. A különböző alapanyagok e forradalmi ötvözése – a poliamid és a titánium kombinációja – pedig rendkívül könnyű súlyban és szenzációs megjelenésben mutatkozik meg.

A kollekció 11 modellje 6 különböző színben elérhető: Aubergine, Burgundy, Navy Blue, Vintage Leather, Tungsten és Charcoal.
A kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus formák és az
extravagáns stílusok, a szemüvegviselő személyiségéhez igazodva.