Hűségkedvezmény kártya program

Létrehoztunk egy a vásárlói hűségen alapuló kártyarendszert, amin keresztül újabb és nagyobb kedvezményekkel kedveskedhetünk Önöknek.

Kártyatípusok

A Mándli Optika hűségkedvezmény kártyájával, Önök az alábbi kedvezményeket vehetik igénybe:

Ezüst kártya: 10% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásból, valamint a kedvezménnyel csökkentett vásárlás értékének 5%-át a vásárló pontok formájában megkapja. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

Arany kártya: 200.000 Ft összegű összes vásárlási érték felett, minden vásárlás után 15% azonnali kedvezményt biztosítunk, valamint a kedvezménnyel csökkentett vásárlás értékének 5%-át a vásárló pontok formájában megkapja. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

VIP kártya: 400.000 Ft összegű összes vásárlási érték felett, minden vásárlás után 20% azonnali kedvezményt biztosítunk, valamint a kedvezménnyel csökkentett vásárlás értékének 5%-át a vásárló pontok formájában megkapja. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

Kártyatípus

Összes vásárlás értéke

Azonnal beváltható kedvezmény %

Pont jóváírás

Ezüst

0 Ft

10

5%

Arany

200 000 Ft

15

5%

VIP

400 000 Ft

20

5%

A pontok gyűjtése:

Minden 100 Ft vásárlás után 5 pont kerül jóváírásra a vásárló kártyájának pontegyenlegében.

(Kontaktlencse vásárlása esetén pontkedvezmény nem kerül jóváírásra. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, azok a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra. Minden vásárlás után 24 órán belül a pontokat a Kibocsátó rögzíti a kártyán, amelyről a Felhasználót tájékoztatja.)

A pontok beváltása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárlása alkalmával kedvezményre válhatja, 1 pont = 1 forint átváltási értéken.

A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatóak be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át.
A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció által biztosított kedvezményt veszi igénybe.

A pontok kontaktlencsére nem válthatóak be.

A kártyán lévő pontok meghatározzák a maximális kedvezmény mértékét.

Lássuk egy példán keresztül:

Arany kártya szint 5000 pont egyenleggel.

200.000 Ft-os vásárlás esetén 30.000 Ft azonnali kedvezmény, plusz 5.000 Ft pont kedvezmény. Így a fizetendő összeg 165.000 Ft.

Pont jóváírás: 165.000 x 0,05 = 8250 pont, ami a következő vásárlásnál az szabályok alapján felhasználható.

Kártya érvényesség

A Mándli Optika hűségkedvezmény kártya az utolsó vásárlástól számított 2 (kettő) évig érvényes, aminek lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetőek igénybe.

A mindenkori változtatás jogát a Mándli Optika Kft fenntartja.

Regisztrációért és pontlekérdezésért
kattintson a képre!