Ugye Neked is fontos a szemed védelme ebben a felgyorsult, digitális világban?

Optikánkban beszerezheted a Hoya Sync III lencsét, amivel megóvhatod szemed a számítógép negatív hatásaitól.

Lássuk, hogy mi is ez pontosan!

Emberek milliói végeznek Magyarországon számítógépes munkát, és van, hogy az íróasztal mellől felállva otthon is folytatják, böngésznek, közösségi oldalakat néznek, olvasnak. Átlagosan napi 8-10 órát töltenek a digitális képernyők előtt. Belegondolni is szörnyű, hogy mekkora terhelésnek van szemünk kitéve, ami valljuk be, szemünk romlásához vezethet.

Ha egy kicsit szemléled magad, egy idő után – mondjuk két óra elteltével – megfigyelheted az úgynevezett „számítógépes látás szindróma” tüneteit. Ilyen például a szemirritáció, vérágas szem, homályos látás vagy még rosszabb esetben tompa, de akár migrénszerű fejfájás is. Ezek a tünetek, problémák a modern tudomány segítségével megelőzhetők, ugyanis korunk népbetegségén, a számítógéphasználat káros lehetséges következményein rengeteg szakember dolgozik.

Kifejlesztették a Hoya Sync III lencsét, ami ideális megoldás lehet azon 13 és 45 év közötti vásárló számára, aki naponta több, mint két órát tölt számítógép vagy bármilyen digitális képernyő előtt, illetve azoknak, akik a mindennapi tevékenységeik során elsősorban közelre fókuszálnak.

A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy „teljesítménynövelő zóna” található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata), ebben a modern, digitális világban.

Információként egy kis tudományos alátámasztást is adunk, hogy lássátok, mennyire hasznos is ez a lencse. Egy friss kutatás szerint, a kutatásban résztvevők szemfáradtsággal kapcsolatos tünetei 84%-kal csökkentek a Hoya digitális lencsék viselésének köszönhetően.
Továbbá segítenek megelőzni vagy csökkenteni a digitális szemfáradtság tüneteit, és növelik a vizuális komfortérzetet egész nap.

A lencse természetesen beszerezhető a Mándli Optikában, ne habozzatok kipróbálni! Érdemes!

Bármilyen kérdésed van, itt, vagy személyesen optikánkban is állunk rendelkezésedre!

Üdv.
A Mándli Optika csapata