Egyedi vagy? Akkor Yuniku!

Megérkezett YUNIKU a Mándli Optikába!

Tanácstalan vagy? Nem tudod, milyen formájú keret állna jó? Nincs, aki elmenjen veled szemüveget választani? Ha keretvásárlás előtt állsz, és ezek a kérdések vetődnek fel benned, van egy jó hírünk!

Arcunk egyedi: egyedi formával, vonásokkal, érzelmekkel. A szemüvegviselők társadalmának nagy kérdése, hogy milyen szemüvegkeret az, amit mindennapjai során szívesen viselne. Pláne, ha első választásról van szó. Elmehet Veled a család, a barát, mondván, többen el tudjátok dönteni, hogy mi lesz a legmegfelelőbb, legstílusosabb arcodhoz illő keret, de ez akkor is egy szubjektív nézőpont lesz.

A szemüveg öltöztet, szimmetriát, keretet ad az arcodnak, nem mindegy, hogy milyent viselsz. Tudtátok, hogy a szemüveges férfiakat, nőket jobban megnézik? Hivatalosan bizonyított tény, de erről majd inkább legközelebb.

De mi is az a YUNIKU és mi a jó hír?

A Yuniku, a világ első látásközpontú, 3D-s tervezésű szemüvege, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb optikai paraméterek alapján személyre szabjuk optikánkban a keretet, így nem csak a keret fog arcodhoz jól passzolni, de korábban nem tapasztalt látásélményt érhetünk el vele.

Jogosan vetődik fel a kérdés! Hogy lehetséges mindez?

Optikánkban rögzítésre kerülnek vevőnk vizuális igényei, majd egy arcszkennelés során az arcvonásait is elemezzük. A megkapott információ során a rendszer meghatározza a vásárló optimális viselési paramétereit, és ajánlást ad a keret méretére is automatikusan, ezek után kerül a szemüveg legyártásra. Az új technológia, nem csak az optimális látást, hanem a keret legkényelmesebb illeszkedését is biztosítja, mivel minden keret viselőjének arcvonásaira szabható!

A Yuniku keretek formája, színe és mintázata egyedileg kiválasztható, így biztosan megtalálod a személyiségedhez tökéletesen illő kerettípust. Emellett, a karcolások megelőzése és a könnyű tisztíthatóság érdekében, minden Yuniku lencsét a piacon kapható legtartósabb tükröződéscsökkentő felületkezeléssel látunk el!

Ha kedvet kaptál, látogass el a Mándli Optikába, és élj Te is a YUNIKU kínálta forradalmian új lehetőséggel!

Bármilyen kérdésed van, itt vagy személyesen optikánkban is állunk rendelkezésedre!
További részletek a honlapon a Yuniku menüpont alatt.

Üdv.
A Mándli Optika csapata